Sims 2
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Sims2
 
Éjszakák (Nightlife)
 
Egyetem (University)
 
Vár az üzlet (Open for business)
 
Karácsonyi party
 
Mesés díszletek, cuccok (Family fun stoff)
 
Csodás élet (Glamour life)
 
Pets
 
G.Y.I.K.

Honnan kell letölteni a Sims 2-t és a kiegészítőit?

A játékok letöltése illegális, ezt ne feledjétek! Ha mégis vállalod a kockázatot, akkor ezt a www.szike.uw.hu -ról teheted meg! Bővebb információt a www.simmetria.hu oldalon kaphatsz a fórumokban olvasgatva! 

Hogy kell telepíteni a Sims 2-t, ha illegálisan jutottam a játékhoz?

Attól függ, hogy mit telepítesz. Ha CD-t, akkor mindent ugyanúgy, mint mást, ha DVD-set, akkor olvasd el a Hasznos Programoknál a Daemon Tools menüt.

 

Hogy kell telepíteni a Sims 2 kiegészítőit, ha minden másolt?

Frissítésnél a 4-es CD-t kell berkani, de ha az alap DVD-s, akkor Dameon Toolssal be kell mountolni a 4-es CD-t! (Ha a frissítés végén hibát ír ki, akkor szedd le az alapot - előtte készíts másolatot a mentésediről -, majd telepítsd fel újra és utána a kiegészítőt a menetrend szerint. Így már jó lesz és nem fog hibát kiírni)

 

Ha a kiegészítők vagy az alap közül másolt valami, akkor is minden úgy zajlik, mintha minden másolt lenne?

Igen, minden úgy fog zajlani.

 

Nem tudok építkezni a Sims 2-ben! Mit tegyek?

Ez azt jelenti, hogy másolt a játékod. Az EA Games szoftvergyártó az építkezés "letiltásával" védekezett a fekete piac ellen. A www.simmetria.hu weboldal segít, hogy tudjál te is építkezni, persze ez is illegális.

 

Nincs Downloads mappám! Most mit csináljak?

Menj be a Body Shopba és készíts egy ruhát! ha nem tudsz ruhát készíteni, akkor nézz utána a Tippekben! Ezután meg fog jelenni a mappa!

 

Hogy készíthetek másolatot a mentéseim közül?

Ha XP-d van, akkor abból a felhasználói fiókból kell másolatot készíteni, ahol játszani szoktál. Kattints a Dokumentumokra és az EA Games mappában másold ki a The Sims 2 mappát egy olyan helyre, ahol megtalálod. Majd újratelepítés után cseréld ki az EA Games mappában a The Sims 2 mappát a régire.

JÁTÉK KÖZBEN

 

Hogy lehet eltüntetni a falakat és a padlókat?

A CTRL gombot folyamatosan nyomod és a falon áthúzol még falat, magyarán falathúzol a falra. A fal eltünik. Padlónál úgyszintén ez a helyzet. Ha egy lezárt helyiségben vagy és egyszerre nyomod a Shiftet és a CTRL, akkor az összes padló eltünik!

 

Készítettem képeket, a játék milyen mappába menti?

Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Storystelling vagy Dokumentumok/EA Games/The Sims2/Neighborhoods/N00?/Storystelling

 

Hogy kell partyt csinálni?

A telefonra kell kattintani a Bulirendezésre!

 

Hogy kell esküvői partyt csinálni?

Ha nagyon jóban vagy egy simmel, és szerelmesek is vagytok, akkor kérd meg az egyik simmel a másikat. Majd kattints a telefonra és válaszd az Esküvő party szervezését!

 

Mi az a patch?

A játékkészítő által kiadott javító program, amely kijavítja a szoftvergyártó által bennehagyott, tesztlésen nem észrevett gyakori hibákat. Általában a hivatalos oldalon lehet letölteni. A mi esetünkben a www.sims2.com -on találunk ilyet.

 

Hiába nyomom meg a CTRL, Shift és C billentyűkombinációt, a kódbeírósáv nem jelenik, mit tegyek?

Sajnos szerintem egy javítópatch letöltés vagy újratelepítés megoldás csak erre a problémára. A www.simmetria.hu fórumán olvasva ezt találtam:  Valószinűleg van a gépeden Cursor XP, ami blokkolja a cheat ablak előugrását. Kapcsold ki a cursor xp-t. Edit1965 írta!

 

Eltűnik az Egyetemben a simem mobilja, hiába megyek be a városba venni újat, azt írja ki, hogy már van. Mit tegyek?

Töltsd le egy Egyetemi javítópatchet!

 

Nem hallom a simem hangját a karaokee gépnél. Mit tegyek?

Töltsd le az Éjszakás javítópatchet!

 

Hogy kell autót szerezni?

Autót csak az Éjszakákban lehet venni.

 

Honnan szerezzek repülőt?

A repülő ugyan olyan, mint mikor jönnek érted autóval dolgozni vinni! Csak ez a munka a hadseregnél van és el kell érni a legnagyobb szintet, magyarán te legyél a főnők! Ha nem akarsz ezzel vesződni, cska úgy simán menj be az ufóvárosba ahhoz a családhoz, akiknél csak fiúk vannak és kivannak festve! A kertjükben áll egy nagy torony!!!

 

Kislépcsőből nagylépcső építése:

Ha nincsen alapod a házad alatt,akkor menj fel az  emeletre és csak 1 padlót rakj le! Most a kislépcsőknél keress egy jó odaillő lépcsőt! Forgasd be és rakd le! Rakj le mellé korlátot, szerintem olyan az ikonja mont egy fésű.

 

Fiatal sim újraélesztése:

Addig tudsz csak rajta segíteni amíg nem hívja fel a jó ISTENT a mobilján, csak akkor amikor a listát böngészi. Kattints egy szerettedre, legyél vele, majd kattints a kaszásra ott megjelenik a Sims-ed nyelvén az ,,Utolsó esély" felirat kattints rá!!! A simed boldogan él míg meg nem hal...

Figyelmeztetés:ha simesnek letelt az öregkora is ez már nem működik!!! Ezért teljesítsd a kívánságait mert akkor sokkal tovább él mintha depis öregkora lenne!!!

 

Hogy lehet simemből ufó?

Éjjel 2 és 5 óra között távcsövezz, nem baj ha már a logikapontjaid maximalizálódtak, hamarosan jönnek érted az ufók! Ha már elvittek pár napon belül megszületik az ufó gyereked!!!

Ezt a dolgot meg lehet oldani kóddal is! Nyomd meg Shift, CTRL, C betűkombinációt és írd be: boolprop testingcheatsenabled true Majd kattints a távcsőre és vitesd el magad az úfókkal!!! Jó szórakozást!!!

 

Az Egyetemi kiegészítőben hogyan juthatok a Titkos társaságba?

Állítólag nagyon össze kell haverkodni a fekete ruhás emberkékkel, sokat kell velük beszélni és akkor bevesznek...

 

Az Éjszakákban hogyan lehetek vámpír?

Állítlag nagyon-nagyon jóban kell lenni a vámpírral és elvileg megharap és te is vámpír leszel...

 
Menü
 
OLVASD EL

Sajnálom, hogy csak most írom ki de az oldallal lassan egy éve nemfoglalkozok, most lessz szabadidőm és lehet h frissítek de aki addigis átvenné az oldalt írjon az ezvicc2@citromail.hu címre!

 
Time
 
tippek
 
Naptár
2021. Január
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Számláló
Indulás: 2006-07-16
 
izé
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj